everything in me is small, except me.


me.


say love! say love!.
strikeitalicbold

run.


oh wait, tagboard if you have one.

friends
who'? ,


link
link
link
link
link

thanks
© * étoile filante
inspiration/colours: mintyapple
icons: cablelines
reference: x / x

past
04/22/08
05/01/08
05/04/08
05/05/08
05/06/08
05/09/08
05/10/08
05/11/08
05/13/08
05/16/08
05/17/08
05/19/08
05/21/08
05/24/08
05/27/08
05/31/08
06/05/08
06/12/08
06/13/08
06/28/08
07/15/08
08/02/08
08/16/08
08/20/08
08/30/08
09/16/08
10/12/08
11/07/08
11/20/08
11/26/08
11/30/08
12/03/08
12/16/08
12/19/08
12/29/08
12/30/08
12/31/08
01/03/09
01/12/09
01/26/09
02/06/09
02/07/09
02/15/09
02/23/09
03/07/09
03/12/09
03/17/09
05/06/09
06/06/09
09/08/09
10/20/09
11/27/09
03/10/10
04/04/10
05/11/10
06/08/10
06/26/10
08/30/10
09/16/10
09/20/10
09/23/10
09/30/10
10/14/10
10/25/10
11/14/10
11/18/10
11/20/10
11/23/10
11/28/10
12/03/10
12/08/10
12/10/10
12/15/10
12/24/10
01/02/11
01/06/11
01/25/11
01/29/11
02/06/11
02/10/11
02/14/11
02/15/11
02/18/11
02/20/11
03/07/11
03/10/11
04/21/11
07/08/11
09/17/11
12/31/11
title: finally its the final paper.
date: 23 September 2010
time:12:59 AM



what that pokemon???

yeahaaas.. last exam jumaat neh.. syok nyeh... habes jugak sems 4 ak neh... lps neh cuti raya lah.. da byk rumah raya aku miss.. open housentah tak terkiraa.. hahaha... lps 3 minggu cuti meh... tp macam aku sorang je cuti.. org len tak cuti ke? camni neh nk raya... alahai.. tak pe la.. tunggu lepas exam computer programming ngan data communication and networking neh abes... aku akan lenjan rumah2 korang.. hahah... tp lps jumaat neh.. ade MEGA REUNION sam rawang plak..yeah yeah... dah bau ketupat rendang sate plus2.. hahha.. tapi exam kali ni gila gila jugak.. time exam lah aku kene design design dan design... mmg design tahape hape lah.. acctually design untuk event reunion ni jugak.. tak pe la.. korban sikit masa.. janji siap.. exam boleh jawab.. hahaha

hahah. sape lah dye neh eh.. haha

but.. sedih gak.. part2 begini.. ak design.. and nama aku dalam design ni pun boleh salah eja.. sah2 aku copypaste je ape dwg bg.. hahah. nk betulkan.. beragak jugak.. buku 8page saiz 132MB... mak aih.. nk email pun tak muat.. kene upload kt tempat lain.. dah pulak upload pun nak sampai sejam.. hahah pejam pejam mate lah aku.. hahaha.. so bialah name 2uh salah. ABDUL MU'IN BIN MUKHANI... mane ade KHA dekat name bapak aku hoi.. hahah

hahaha.. so the moral of the story.. jgn bg aku kerja time nk exam ni.. mmg semua aku buat cincai.. hahah.

bye.



comment? / top