everything in me is small, except me.


me.


say love! say love!.
strikeitalicbold

run.


oh wait, tagboard if you have one.

friends
who'? ,


link
link
link
link
link

thanks
© * étoile filante
inspiration/colours: mintyapple
icons: cablelines
reference: x / x

past
04/22/08
05/01/08
05/04/08
05/05/08
05/06/08
05/09/08
05/10/08
05/11/08
05/13/08
05/16/08
05/17/08
05/19/08
05/21/08
05/24/08
05/27/08
05/31/08
06/05/08
06/12/08
06/13/08
06/28/08
07/15/08
08/02/08
08/16/08
08/20/08
08/30/08
09/16/08
10/12/08
11/07/08
11/20/08
11/26/08
11/30/08
12/03/08
12/16/08
12/19/08
12/29/08
12/30/08
12/31/08
01/03/09
01/12/09
01/26/09
02/06/09
02/07/09
02/15/09
02/23/09
03/07/09
03/12/09
03/17/09
05/06/09
06/06/09
09/08/09
10/20/09
11/27/09
03/10/10
04/04/10
05/11/10
06/08/10
06/26/10
08/30/10
09/16/10
09/20/10
09/23/10
09/30/10
10/14/10
10/25/10
11/14/10
11/18/10
11/20/10
11/23/10
11/28/10
12/03/10
12/08/10
12/10/10
12/15/10
12/24/10
01/02/11
01/06/11
01/25/11
01/29/11
02/06/11
02/10/11
02/14/11
02/15/11
02/18/11
02/20/11
03/07/11
03/10/11
04/21/11
07/08/11
09/17/11
12/31/11
title: Jumaat 3Muharam1432h
date: 10 December 2010
time:11:30 AM
well. good morning lah ye... 

         liplapliplap dah jumaat dah.. cuti nak expired dah... cuti midterm  MMU yang seminggu je.. hah.. ahad nih nak kena balik dah.. owh i miss the lectrurer and study.. gila bosan cuti lama2.. syukurlah dulu tak masuk ipt yang cuti lama bangai.. sikit punya tak perit kah diaorang cuti sampai berbulan2.. kalau aku.. mmg lepas cuti 2uh baik sambung cuti.. mmg da x da smangat nk study lagi kalau cuti lama neh. tp MMU nih trbaik cuti midsems seminggu cuti sems due minggu. baru syok. tak lah lama2 rasa nak berkurung dekat rawang nih lama2. :D hahah tapi for sure.. cuti midsems neh banyak kerja. tapi memang nampak aku tak de keje. hari2 korang boleh nampak aku online. boleh sembang ngan aku. hahha. 2uh la penyebab when mark zuekebende ntah name dye cipte facebook, mmg tak dapat aku nk off... sick of this habits bhai.. tapi.. kalau ak tak online aku boleh buat apa je??? ehh banyak... macam assignment... MAKK Aiii.. assignment belom sentoh.. hahaha. cari source punye banyak.. tulis punya sikit. alaaa.. kenapa lah ade assignment.. still need to be done. carrymarks hoi!.. sape tanak.. tanak aku fail. but still kegagalan adalah satu langkah kejayaan.. eyyhh cewahh.. tapi still kegagalan satu yang depressing hahhah.

soryy dik, dah blurr ;D

         hehhe. tapi sbnr nye rinih.. post sje je.. nk congrats kepada adik* yang not realy bloodlines yang baru klua resultt.. hhaha. dapat dean list 2uh..hahah.. senang nye budak uitm nk dpt dean listt... tak adil betol mmu bg dean list 3.67 and above.. hahhaha. nway.. congrats lil bro. haha walaupun dye not realy a boy. hahahah. pokai lah duit ak kne blanje budak kecik nih makan esok.. hahahaa

bdak2 uitm yg len. congrats too. :D

         okay. today nak jugak siapkan assignment MS (malam siang ehh .. malaysian study) hahahha.. tajuk privatization in malaysia. hmmm. tajuk ok je.. tp perit nye BI je.. hmmm. kalau lah google translator bole translate dengan betol.. kan senang hidup rakyat malaysia. hmmm... 

         and one more thing. any readers sini yang budak engineering atau mmbe korang  yang penah buat fyp? tolong weyhh.. ajar sikit camna nk buat report.. seriously no IDEA!.. tajuk : RFID (radio frequency ID) hmmm.. macam tak kena je buat fyp tajuk neh.. hahha. kan dah menyesal. hahah

ok that all folks.
hadapi dengan senyuman.




comment? / top