everything in me is small, except me.


me.


say love! say love!.
strikeitalicbold

run.


oh wait, tagboard if you have one.

friends
who'? ,


link
link
link
link
link

thanks
© * étoile filante
inspiration/colours: mintyapple
icons: cablelines
reference: x / x

past
04/22/08
05/01/08
05/04/08
05/05/08
05/06/08
05/09/08
05/10/08
05/11/08
05/13/08
05/16/08
05/17/08
05/19/08
05/21/08
05/24/08
05/27/08
05/31/08
06/05/08
06/12/08
06/13/08
06/28/08
07/15/08
08/02/08
08/16/08
08/20/08
08/30/08
09/16/08
10/12/08
11/07/08
11/20/08
11/26/08
11/30/08
12/03/08
12/16/08
12/19/08
12/29/08
12/30/08
12/31/08
01/03/09
01/12/09
01/26/09
02/06/09
02/07/09
02/15/09
02/23/09
03/07/09
03/12/09
03/17/09
05/06/09
06/06/09
09/08/09
10/20/09
11/27/09
03/10/10
04/04/10
05/11/10
06/08/10
06/26/10
08/30/10
09/16/10
09/20/10
09/23/10
09/30/10
10/14/10
10/25/10
11/14/10
11/18/10
11/20/10
11/23/10
11/28/10
12/03/10
12/08/10
12/10/10
12/15/10
12/24/10
01/02/11
01/06/11
01/25/11
01/29/11
02/06/11
02/10/11
02/14/11
02/15/11
02/18/11
02/20/11
03/07/11
03/10/11
04/21/11
07/08/11
09/17/11
12/31/11
title: dualibusebelas.
date: 02 January 2011
time:11:00 AM
jangan lah kau terbang jika tak mampu
jangan lari jika tak laju
walaupun pantas jangan nak tunjuk
yang tuju tak lari
yang lari tak dikejar
yang dikejar tak dapat
yang tak dapat melepas
yang melepas (hoi! busuk laa!)

hahha. saja2 mencarut start 2011 nih. newyear newyear. have a nice day kengkawan. mintak mintak "dua satu" dalam 2011 nih dapat menjadi kan yang pertama untuk korang. :D

okay, now about this week, kita celebrate new yeah yeah. korang g mana?? sambot mana'? haa.. okay ni firsttime ak tak di rawang untuk newyear, stay in melaka. just untuk merasa effect. "lagi lama lagi rindu" wuuu.. rindu bukan kesapa, ke family jugak. rasa nak balik akhir2 bulan 2 nanti (after exam). hmm still macam lama sgt mangat je. hahah. well nih nak chegita la. what i'am doing for last minit 2010. hmm

----
10:00pm - makan makan, kedai tash-ma-tash (kedai arab) dengan arshad, nadiana, liyana and nasyrul. 


kamere enset burok!

11:00pm - naik bukit dekat bukit beruang (well tempat aku neh nama nya bukit beruang..) namanya bukit beruang. hahah paham tak riddle neh. hahah. naik nk tgk firework sekitar melaka. haha. syok deh. nampak satu bandar melaka. nice. :D ingt tak da org dkat bukit 2uh. tak pasal2.. ramai jugak kat atas uh :D happy new year everyone ;D
1:00am - makan lagi, kedai infasha. hahah. makan je keje yeah aku neh. hahah
---


hahha. well.. itulah yg ak buat pada jam2 terakhir dan terawal. conclusion. makan je keje aku kan. haih.tp mkin ramai dah kata aku makin kering? 77kg maa.. berat berat. diorang buta ka? hahha. 
okaylah

hadapi dengan senyuman. :D
#nowplaying : Bintang Kehidupan - Ronnie & Yantie


comment? / top