everything in me is small, except me.


me.


say love! say love!.
strikeitalicbold

run.


oh wait, tagboard if you have one.

friends
who'? ,


link
link
link
link
link

thanks
© * étoile filante
inspiration/colours: mintyapple
icons: cablelines
reference: x / x

past
04/22/08
05/01/08
05/04/08
05/05/08
05/06/08
05/09/08
05/10/08
05/11/08
05/13/08
05/16/08
05/17/08
05/19/08
05/21/08
05/24/08
05/27/08
05/31/08
06/05/08
06/12/08
06/13/08
06/28/08
07/15/08
08/02/08
08/16/08
08/20/08
08/30/08
09/16/08
10/12/08
11/07/08
11/20/08
11/26/08
11/30/08
12/03/08
12/16/08
12/19/08
12/29/08
12/30/08
12/31/08
01/03/09
01/12/09
01/26/09
02/06/09
02/07/09
02/15/09
02/23/09
03/07/09
03/12/09
03/17/09
05/06/09
06/06/09
09/08/09
10/20/09
11/27/09
03/10/10
04/04/10
05/11/10
06/08/10
06/26/10
08/30/10
09/16/10
09/20/10
09/23/10
09/30/10
10/14/10
10/25/10
11/14/10
11/18/10
11/20/10
11/23/10
11/28/10
12/03/10
12/08/10
12/10/10
12/15/10
12/24/10
01/02/11
01/06/11
01/25/11
01/29/11
02/06/11
02/10/11
02/14/11
02/15/11
02/18/11
02/20/11
03/07/11
03/10/11
04/21/11
07/08/11
09/17/11
12/31/11
title: theHEM-PI-HES.
date: 07 March 2011
time:7:22 PM




assalammualaikum.
haha. ini bukan surat rasmi. tetibe ade logo mps kt atas 2uh. hahah
weeeeeee.  dah lama dahh weeeee. tak weeeeee. hahah. mcm orang gila, nak weeee weeee. okay, aku dah start sems baru, dah dah. dah jadi warga MajlisPerbandaranSelayang, haha. bukan aku lari dari U, tp praktikal kt sni yang mcm hampeh tak ber'elaun. hahah. sian gila buat kerja gila2 tak dapat hape. tak yang penting ilmu eh. waaa poyo lah mamat nih. hahha. tapi nway dah terima sini syukur lah, kerja kne bangun pagi, pkul 7.30 dah kena vroom vroom naik moto pegi kerja. dah la jauh. lalu hutan rimba templer plak tuh, sejuk gaban la pagi hari. heh, tp bgus jgak. bleh training masalah elegik sejuk aku nih, haha. pelik tak. elegik sejuk. bukan elergic pun sbnrnye pun. tp ketidaktahanan aku pada kesejukan. well, (i hate aircond "sometimes") hahahah..

dari tingkap opis. :)

hokey, MPS, majlis perbandaran selayang, first day, pkai kemeja merah darah, seluar hitam, trus datang, tp disebabkn ak tak dapat pape surat, ak datang la pkul 9.30pg. hahah. tp sbnr nye kne pkul 8. tp sebab alasan aku yang munasahibah 2uh. kakak yang handle aku tuh pun tak kesa. hahah. dtg2 dpn meja dye. dah la tak tau nk ckp hape. last2 ak kne campak kt bgian Unit Selengara Bangunan, hehe. name nk hebat kan. tp sbnr nye name senang dye maintanence bangunan. haha. aku punya la ingt kerja aku kt bangunan MPS 2uh je.. rpe nyee.. mak hoi.. outstation, outstation pegi pasar, stadium.. bla2..hahah. kerje buat wiring, plumbing, airconing. hahah. byk jugak aku blaja. n kt stuh jgak ak knl bdak2 poli n ikm (kemahiran mara) hehe. ade 5 org. 2bertudung3berokok. haha. the new friend doh. best lpk ngn dwg, smpoi pun smpoi. ligat pun ligat,. hahha. tp masalahnye ak skg nih, ak dlm bhgian mainatainence neh tak tau nk merepot kn ape blek kt leecture aku sbb course ak nih tak hade kene mengene ngan maintainence nih. janji rock je laa camni.. hahha
the new mate's buat kerja. aku buat jugak tapi blakang kamera okay :)


hokey lagi, next week byk program.. yehhaa. kenduri hari sabtu, naik bukit hari ahad. full weekends next week. cant wait :)


comment? / top